Däck & Direktservice

Däckverkstäder

Ängelholm –
Däck & Direktservice (egen entré)
Vardagar 08:00-17:00
Lunch: 11.45-12.30
Telefon: 0431-898 95

Klippan
Vardagar 07:00-16:00
Telefon: 0435-44 88 50
Båstad
Vardagar 7:00-17:00
Telefon: 0431-785 91

I Ängelholm finns Däck & Direktservice, vår fullt utrustade moderna däckverkstad som klarar allt från ett hjulbyte till mer avancerade uppgifter som däckomläggning och justering av samtliga hjulvinklar på din bil. Pris för hjulbyte, 300:- när du betalar med Volvokort (ord pris 350:-).

Du kan även vända dig till Däck & Direktservice när du vill ha utfört enklare verkstadsjobb som glödlampsbyte, reparation av framvagn, bromsreparationer, byte av avgassystem och stenskottslagning. Ring 0431-898 95.

Du som bor i Klippan- resp Båstadtrakten, vänd dig till våra serviceverkstäder när du vill ha hjälp med hjulskiftet. Pris 300:- när du betalar med Volvokort (ord pris 350:-).

 

Köpa nya däck

Att du hittar rätt däck till just din bilmodell och körstil betyder mycket för köregenskaper och säkerhet. Vi har ett brett urval som passar alla bilmärken och kunnig personal som gärna hjälper dig med goda råd. Eftersom vi tillhör en stor inköpsorganisation handlar du alltid till bra priser.

Betala ett däck per månad

Med Volvokort är det enkelt att dela upp kostnaden över en tidsperiod som passar dig. Betalning på fyra månader är alltid helt kostnadsfritt. Vill du ha räkningen på ett lägre belopp per månad, utnyttjar du din kortkredit.

Däckhotell

För att öka livslängden på däck bör de förvaras mörkt, torrt och svalt. Om du saknar plats och rätt temperaturförhållanden hemma föreslår vi att du checkar in dina däck på något av våra däckhotell.

Pris per säsong i Ängelholm och Båstad: 745:- vid betalning med Volvokort (ord pris 895:-) I priset ingår förvaring i rätt miljö, hjulskifte, kontroll av däckens skick, grovrengöring samt försäkring.

I Klippan är vårt utrymme begränsat varför däckhotell kan erbjudas endast ett fåtal. Vid intresse för plats, v g kontakta vår verkstad.

Avtal däckförvaring

Bra att känna till

Nitrogen i däcken

När du väljer att fylla dina däck med Nitrogen istället för vanlig luft får du ett stabilare däcktryck som varar tre till fyra gånger så lång tid. Med rätt lufttryck rullar bilen lättare vilket i sin tur innebär att den förbrukar mindre bränsle och orsakar lägre utsläpp av koldioxid. Dessutom förbättras väghållningen och bromssträckan blir kortare vilket kan ha stor betydelse i en kritisk situation. Sist men inte minst, livslängden ökar betydligt för däck som alltid håller rätt tryck.