Serviceavtal

Utmärkt skick betalar sig i längden

Volvo, Renault och Dacia erbjuder serviceavtal, separata eller som en del av ett mer omfattade ”bilägarpaket”. För information om villkor och pris, kontakta gärna våra säljare.

Volvo serviceavtal

Genom att teckna ett serviceavtal kan du försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Serviceavtal kan tecknas separat men ingår även som en viktig del i Volvos Inclusive-paket.

Mer information om Volvos Serviceavtal »
Kontakta någon av våra Volvo-säljare för mer information.

Volvo Trygghetsavtal

Vill du slippa se verkstadsräkningen i fortsättningen?
En bil är en investering och den skall du självklart vårda på bästa sätt. Genom att beställa ett Trygghetsavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service, byte av slitagedelar och reparationer. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter. Ett Trygghetsavtal kan du teckna separat men det ingår också som en viktig del i Volvos Inclusive-paket.

Läs mer om Volvos Trygghetsavtal »
Kontakta någon av våra Volvo-säljare för mer information.

Renault Serviceavtal

Enkelt, ekonomiskt och smart
Ett serviceavtal kan tecknas hos oss på Skånebil för en period på 24 eller 36 månader. Priset baseras på bilmodell och din årliga körsträcka. Renault Serviceavtal är enkelt, ekonomiskt och smart. Den dag du vill sälja din bil har du svart på vitt i serviceboken att bilen alltid servats i tid av tekniker som är specialister på just Renault. Detta försäkrar dig om ett högre andrahandsvärde. Renault serviceavtal kan tecknas för nya Renault personbilar och ingår även i våra populära Renault Relax- paket.

Kontakta någon av våra Renault-säljare för mer information.

Dacia Serviceavtal

Dacia Serviceavtal till en fast månadskostnad
Hos oss på Skånebil kan du teckna ett serviceavtal på upp till 36 mån för en ny Dacia personbil. Ett serviceavtal är en smart investering, din bil servas alltid i tid, med originaldelar och av verkstadspersonal som verkligen kan Dacia.

Tag kontakt med någon av våra Dacia-säljare för mer information.

Volvokort

För att kunna teckna ett serviceavtal krävs det att man har ett Volvokortskonto.