Tanka & Tvätta

Tanka-blå

 

Våra Tanka-stationer finns i Ängelholm och Klippan. I Båstad samarbetar vi med OKQ8 Minipris och erbjuder samma låga priser som på övriga orter när du tankar med ditt Volvokort.

Tanka finns i hela landet

Tanka är Volvo/Renault-handlarnas egen lågpriskedja med 162 stationer. Här tankar du billigast med Volvokort som alltid ger 10 öre/lit i rabatt på skyltat pris. Rabatten dras av direkt i pumpen.

Vår samarbetspartner OKQ8 har 716 stationer. På deras automatstationer betalar du det skyltade priset, på deras bemannade stationer får du 10 öre/lit i rabatt med Volvokort.

Enkelt att hitta till närmaste Tanka-station

För att se vilka drivmedel en viss Tanka-station har, sök med hjälp av vår stationskarta. Du kan också ladda hem en stationsförteckning som pdf eller hämta en broschyr hos oss på Skånebil.

Du kan också ladda ner appen ”Bensinfinnaren” till din iPhone eller Androidtelefon. Du får stationens adress och position samt vägbeskrivning och information om utbud och öppettider.

Hämta Bensinfinnaren för iPhone »
Hämta Bensinfinnaren för Androidtelefon »

Många förmåner med Volvokort

Förutom lägsta pris på alla Tanka-stationer finns det många bra skäl till att skaffa ett Volvokort. Fina erbjudanden på våra anläggningar och hos våra samarbetspartners, t ex 20% i rabatt på alla Tvätta biltvättar. Möjlighet att delbetala fakturor på 4 månader räntefritt. Bonus varje gång du använder kortet inom och utanför våra anläggningar. Ansök om ett kort när du kommer till oss nästa gång eller direkt här på webben. Läs mer om Volvokortet här »


 

Tvatta

 

På vår huvudanläggning vid Transportgatan i Ängelholm finns en modern, skonsam tvätt där Volvokortet ger 20% i rabatt på alla tvättar. Rabatten dras av i månadsfakturan. När du tvättar hos oss med ditt Volvokort samlar du samtidigt bonuspoäng som efterhand blir till värdecheckar att handla för på våra anläggningar.

Programalternativ med prislista »

Tvätta miljövänligt hos oss

Den smuts som tvättas av din bil innehåller många kemikalier och giftiga ämnen som kan skada naturen om de får rinna ut orenat. I Tvättas anläggningar tar vi hand om föroreningarna och säkerställer på så vis att miljöpåverkan blir minsta möjliga. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö. Alla Tvättas biltvättanläggningar är ISO 14001-certifierade.

Tvätta finns på runt 50 orter i landet. Här hittar du till närmaste anläggning »

Dammsugare, vatten och luft

När bilen blivit ren på utsidan varför inte passa på att rengöra den inuti också. På Tvättas ena långsida finns en dammsugare, pris 10 kr för 10 minuter. Där finns även vatten och så kan du fylla på luft i däcken om det skulle behövas.