Verkstäder

Bra bilar förtjänar bästa servicen


Kontakta våra bilverkstäder

Ängelholm | Klippan | Båstad | Transportbilar | Skadeverkstad | Däck | Örkelljunga (Volvo)


Kör du Volvo, Renault eller Dacia finns det många goda skäl till att serva och reparera din bil hos oss. Vi har ett gäng duktiga tekniker som flera gånger varje år utbildas och utvärderas av bilföretagen vi representerar. Självklart arbetar vi helt enligt de metoder, med de verktyg och de originaldelar som varje bilmärke kräver. Vi märkesverkstäder har tillgång till tillverkarnas avancerade diagnossystem som snabbt hittar ev fel på din bil och vi kan tanka ner ny mjukvara så att din bil håller sig i bästa trim under många år. När du har gjort service hos oss får du vår kvalitetsstämpel och dessutom förlänger vi din vägassistans med ett år fram tills din bil fyller 10 år (gäller Volvo och Renault).

12 månaders garanti på utfört arbete

Om du gör en original service hos oss har du alltid 12 månaders garanti på utfört arbete. Vi garanterar att servicen är fackmannamässigt utförd och enligt bilmärkets protokoll. Skulle ett fel uppstå på det vi åtgärdat eller kontrollerat avhjälper vi felet kostnadsfritt. Dessutom lånar vi dig en bil medan din egen är i vår verkstad.

Serviceavtal – betalar sig i längden

Vi tecknar serviceavtal för både nya och begagnade bilar, på olika längd och med olika innehåll. Fördelarna med serviceavtal är många, inte minst kan det vara skönt att portionera ut verkstadskostnaderna månadsvis. Läs gärna mer om hur de olika märkenas serviceavtal är utformade.

Volvo Serviceavtal »
Volvo Trygghetsavtal »
Renault Serviceavtal »

Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt?

Undvik dyra reparationer genom att serva ditt AC system regelbundet.
Hos oss kan du tryggt lämna in din bil om du får problem med klimatanläggningen. Ring receptionen eller kontakta din Personliga servicetekniker så hjälper han dig.

En 2:a i besiktningsprotokollet? Du behöver bara komma till oss!

Vi är ackrediterade att ”släcka 2:or”. Har du fått en 2:a vid besiktningen, låt oss reparera felet så behöver du inte ombesiktiga bilen. Skånebil står som garant för att felet åtgärdats på ett korrekt sätt. Vid efterkontroll av ”släcka 2:or” lämnar vi inte ut information om fordonet till annan än ägaren. När det krävs enligt lag eller avtalas i kontrakt får dock Skånebil Personbilar AB frisläppa konfidentiell information. Ägaren får då meddelande om vilken information som lämnas ut.


Personliga-Servicetekniker-Johan-Eriksson-och-Anders-MagnussonTvå av våra Personliga Servicetekniker, Johan Eriksson och Anders Magnusson.

Plåtskador? Glasskador? Vänd dig till vår Skadeverkstad!

I Ängelholm finns vår Skadeverkstad där skickliga plåtslagare med specialistutbildning fixar allt från små bucklor till byte av stora karossdelar samt alla typer av glasskador. Skånebil representerar Volvia, Renault Försäkring och Dacia Försäkring men har samarbetsavtal även med övriga försäkringsbolag. Om du råkat ut för en skada på bilen, fyll i en Skadeanmälan och boka tid för en skadebesiktning hos oss.

Mer information om vår Skadeverkstad i Ängelholm »

Däck & Direktservice Ängelholm

I vår moderna verkstad har vi fullservice kring allt som rör däck. Vi utför också enklare verkstadsjobb som glödlampsbyte, reparation av framvagn, bromsreparationer, byte av avgassystem och stenskottslagning.

Mer information om Däck & Direktservice Ängelholm »

Lånebil?

Du kan låna en bil till låg kostnad medan din egen är inne på verkstaden. Boka lånebil samtidigt som du bokar tid. I vissa serviceavtal ingår att du får lånebil utan extra kostnad.

Betala verkstadsbesöket med Volvokort

Med Volvokort har du möjlighet att dela upp din verkstadsfaktura i fyra lika stora delar under fyra månader. Ingen ränta eller aviavgift tillkommer. Vill du betala i långsammare takt utnyttjar du kortets inbyggda kredit. Ränta och aviavgift tillkommer då. Läs mer »