Renault

Franska Renault startade sin tillverkning redan 1898 och är idag ett av världens största bilföretag med en produktion av 2,5 miljoner bilar per år. Företaget har 127.000 anställda och försäljning i 118 länder. I Renault Group ingår även Dacia och Samsung Motors.

Renaults mångåriga fokus på miljön har resulterat i att man nu tillverkar Europas bränslesnålaste bilar. De flesta modellerna har också fått högsta betyg vid oberoende instituts tester av krocksäkerhet. Lägg till den fräcka designen, de innovativa lösningarna, de långa garantierna och de attraktiva priserna och Renault är svårslaget.

Vill du se våra aktuella kampanjer för Renault? Klicka här!

Bilar som håller ännu längre

Aldrig tidigare har det varit så tryggt att köpa en ny Renault som nu. Alla som köper en ny personbil från den 1 september 2010 får nämligen Renaults nya femåriga nybilsgaranti på köpet. Alla delar som täcks av fabriksgarantin ingår i denna garanti. För de första två åren gäller nybilsgarantin för obegränsad körsträcka. Garantin gäller därefter i ytterligare tre år, om inte bilen under denna tid överstiger den totala körsträckan 100 000 km. Din nya Renault transportbil (Kangoo Express, Trafic och Master) skyddas av en tvåårsgaranti med obegränsad körsträcka.


 

Se våra modeller i lager