Scenic & Grand Scenic

Nya Renault Scenic kommer snart! Det är fortfarande möjligt att beställa familjefavoriten Grand Scenic.

Anpassar sig till varje familjs behov: stadskörning, skolskjutsar, shopping, helgutflykter, semesterturer, affärsresor eller ren nöjesåkning.

Renault Scénic är en bil för alla tillfällen. Den kraftfulla och flödande designen avslöjar en unik och framträdande personlighet, med en sofistikerad balans mellan dynamik och stabilitet. Dess generösa taklinje och de bumerangformade bakljusen ger hela bilen en framåtdrivande och dynamisk karaktär. Med en själ från en riktig sportig MPV, redo att välkomna alla aktiva familjer även de allra största.

Eftersom vi alla vill förmedla en stor körglädje till våra medpassagerare och på samma gång visa hänsyn om den miljö som de ska leva i, har de motortyperna i Scénic blivit ännu snålare och kraftfullare, tack vare den nya ekonomiska och miljömedvetna motorserien Energy. Fokus ligger på att minska CO2-utsläppen betydligt och sänka bränsleförbrukningen.

Bilen är stabil, har optimal väghållning och en bra kombination av de allra senaste systemen som underlättar körningen med perfekt kontroll.

Klicka här för våra aktuella kampanjer för Renault!

SNABBFAKTA. Grand Scenic

Drivmedel:
Bensin, Diesel
Växellåda:
Manuell, Automat
0-100 km/h:
9,7-13,5 s
Max. effekt:
70-110 kW CEE
95-150 hk
Förbrukning:
105-179 CO2 (g/km)
(l/100km)
Tjänstevikt:
1371-1583 kg

LADDA NER.

Vill du läsa mer om Renault Scenic & Grand Scenic?

Ladda ner broschyr »
Ladda ner prislista »

Se våra modeller i lager