Bildspel_Renault_Kangoo

Kangoo Express

Lastutrymmen för alla behov och med motorer som är både starka och snåla.

Kangoo Express har utformats utifrån Renaults nya designtänkande och är ännu mera anpassningsbar för att bättre tillgodose dina behov som yrkesman. Välj mellan tre karosslängder (Compact, Express och Maxi) och ett varierat utbud av starka och snåla motorer, varav en är 100% eldriven.

Renaults nya designidentitet syns tydligt i bilens framparti som har försetts med ny stötfångare och nya strålkastare. I kupén har instrumentbrädan uppdaterats och fått en ny ratt. El-versionen har ett lite annorlunda designat kromat Renault-märke, kromade lister och svarta strålkastarsargar som standard.

De nya, rena och kraftfulla ENERGY-motorer ger den här skåpbilen klassens lägsta förbrukning. För att uppnå detta har man i motorerna Energy dCi 75 hk och Energy dCi 90 hk samlat ett antal tekniska lösningar som Stop&Start, energiåtervinning vid inbromsning, EGR med lågt tryck (Exhaust-Gas Recirculation) och värmehantering m.m. Allt för att förbättra motorns effektivitet och sänka förbrukningen. De rena motorerna i kombination med de längre serviceintervallen på 40 000 km eller vartannat år sänker bilens underhållskostnader.

Klicka här för våra aktuella kampanjer för Renault!

SNABBFAKTA. Renault Kangoo Express

Drivmedel:
Diesel
Växellåda:
Manuell
0-100 km/h:
Max. effekt:
55-88 kW CEE
75-110 hk
Förbrukning:
112-1123 CO2 (g/km)
4,3-4,7 (l/100km)
Tjänstevikt:

LADDA NER.

Vill du läsa mer om Renault Kangoo Express?

Ladda ner broschyr »
Ladda ner prislista och produktfakta »

Se våra modeller i lager