renault-nya-trafic-2000x500

Trafic

Innovativa lösningar, mobilt kontor och en genialisk konstruktion som ger dig klassens längsta lastlängd. I nya Trafic har du oändliga möjligheter!

Förarhytten i Trafic är tänkt som en utbyggnad av ditt kontor. Här hittar du smarta lösningar och med 90 liters förvaringsutrymme har du alltid det du behöver till hands. Nyskapande, praktisk och bekväm… Med Trafic blir resan enkel och effektiv.

Trafic har många smarta lösningar som ger dig en av marknadens bästa lastvolymer. Bilen är oslagbar i längsled, det nya systemet med genomlastningsluckan under passagerarsätet gör att du tjänar 1,2m på längden och får plats med föremål som är 3,75m långa (4,15m i versionen L2). Tack vare spärrsystemet på den vänstra bakdörren kan du vid enstaka tillfällen transportera ännu längre föremål på ett säkert sätt med höger bakdörr öppen. Trafic är alltid lika praktisk. Här hittar du ny utrustning som handsfree nyckelkort, invändigt takräcke och upp till 18 lastförankringsöglor beroende på version. För att underlätta förvaring och ge säkra transporter levereras Trafic med möjlighet att välja mellan fler än 60 tillbehör, varav ett 30-tal är avsedda just för last och lastning. Renault har konstruerat Trafic så att det är enkelt att anpassa den efter dina behov.

Klicka här för våra aktuella kampanjer för Renault!

SNABBFAKTA. Renault Trafic

Drivmedel:
Diesel
Växellåda:
Manuell, 6-växlad
0-100 km/h:
10,8-15,9 s
Max. effekt:
66-103 kW CEE
90-140 hk
Förbrukning:
160-170 CO2 (g/km)
– (l/100km)
Tjänstevikt:
1661-1901 kg

LADDA NER.

Vill du läsa mer om Renault Trafic?

Ladda ner broschyr »
Ladda ner prislista »

renault-nya-trafic
renault-nya-trafic-left
renault-nya-trafic-sideview

Se våra modeller i lager